Malu Banna

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Malu Banna Genel
Malu Banna Genel
Malu Banna Genel
Malu Banna Genel
Malu Banna Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Malu Banna
15/3 River Avenue River Avenue Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Aluthgama bölgesindeki Malu Banna misafirlere okyanus kıyısında, Bentota Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Moragalla Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Kande Vihare Tapınağı ile 3 km (1,9 mi) ve Brief Bahçesi, Bevis Bawa ile 6,1 km (3,8 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Denize Bakan
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x