Amber House Lanka

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Amber House Lanka Genel
Amber House Lanka Genel
Amber House Lanka Öne Çıkan Resim
Amber House Lanka Dış Mekan
Amber House Lanka Dış Mekan
Image More +136 fotoğraf
Amber House Lanka
125/14 Gagabada Road Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Aluthgama bölgesindeki Amber House Lanka misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Bentota Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Moragalla Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kande Vihare Tapınağı ile 3,1 km (1,9 mil) ve Brief Bahçesi, Bevis Bawa ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilebilir, Buzdolabı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x