Malostranska Residence

Bohemia, Prag
Malostranska Residence Öne Çıkan Resim
Malostranska Residence Dış Mekan
Malostranska Residence Dış Mekan
Malostranska Residence Dış Mekan
Malostranska Residence Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Malostranska Residence
Malostranske namesti 38/24 Bohemia, Prag

Malostranska Residence konaklamanızda, Prag merkezinde, Lesser Kent Meydanı yakınında ve Lesser Kent Köprüsü Kulesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Rudolfinum ile 1,1 km ve Charles Köprüsü ile 1,2 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Apartment
Presidential
Presidential Apart Daire
Executive
Executive Apart Daire
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Penthouse Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x