Maldron Hotel Pearse Street

Leinster, Dublin
Maldron Hotel Pearse Street Genel
Maldron Hotel Pearse Street Öne Çıkan Resim
Maldron Hotel Pearse Street Dış Mekan
Maldron Hotel Pearse Street Dış Mekan
Maldron Hotel Pearse Street Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Maldron Hotel Pearse Street
98-107 Pearse Street Leinster, Dublin

Maldron Hotel Pearse Street misafirlere Dublin merkezinde, Trinity College ve Dublin Limanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel O'Connell Caddesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Aviva Stadyumu ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Grain & Grill Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 115 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dublin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Apart Daire (Studio, Corporate Apartments)
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Essential Worker Room Type

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x