Clayton Hotel Cardiff Lane

Leinster, Dublin
Clayton Hotel Cardiff Lane Genel
Clayton Hotel Cardiff Lane Genel
Clayton Hotel Cardiff Lane Genel
Clayton Hotel Cardiff Lane Genel
Clayton Hotel Cardiff Lane Genel
Image More +56 fotoğraf
Clayton Hotel Cardiff Lane
Cardiff Lane Sir John Rogerson's Quay Leinster, Dublin

Clayton Hotel Cardiff Lane Dublin merkezinde, Bord Gáis Energy Theatre Tiyatrosu ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Trinity College ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aviva Stadyumu ile 1,9 km ve 3Arena ile 2 km mesafede.

Akşam yemeği servisi için STIR Restaurant ideal; otelin restoranı Modern Avrupa mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 304 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Double & Single Room
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Double & Single Room
Room
Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x