Makati Crown Regency Hotel

Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi
Makati Crown Regency Hotel Genel
Makati Crown Regency Hotel Genel
Makati Crown Regency Hotel Genel
Makati Crown Regency Hotel Öne Çıkan Resim
Makati Crown Regency Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Makati Crown Regency Hotel
1026 A. Arnaiz Avenue San Lorenzo Village Metro Luzon Urban Beltway, Makati Merkez İş Bölgesi

Makati Crown Regency Hotel size Makati (Makati Merkez İş Bölgesi) bölgesinde, Birleşik Devletler Elçilik Binası ve Resorts World Manila ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel SM Mall of Asia ile 3,6 mi (5,8 km) ve Venice Grand Canal Alışveriş Merkezi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin restoranı Lobby Lounge misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 61 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, Köşe
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x