Majorelle City Center Boutique Hôtel

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Majorelle City Center Boutique Hôtel Genel
Majorelle City Center Boutique Hôtel Öne Çıkan Resim
Majorelle City Center Boutique Hôtel Dış Mekan
Majorelle City Center Boutique Hôtel Dış Mekan
Majorelle City Center Boutique Hôtel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Majorelle City Center Boutique Hôtel
08 Rue Khalid Ben Walid Gueliz Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Majorelle City Center Boutique Hôtel misafirlere Marrakech merkezinde, Yves Saint Laurent Müzesi ve Ecomusee Berbere ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Boutique Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, kaplıca suyu banyosu ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x