Majestic Hotel & Spa

Plan De Corones, Italian Alps
Majestic Hotel & Spa Genel
Majestic Hotel & Spa Genel
Majestic Hotel & Spa Genel
Majestic Hotel & Spa Genel
Majestic Hotel & Spa Genel
Image More +69 fotoğraf
Majestic Hotel & Spa
Via Im Gelände 20 Plan De Corones, Italian Alps

Brunico bölgesindeki Majestic Hotel & Spa konaklamanızda, Dolomit ve Kronplatz Tatil Bölgesi yakınında konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Braies Gölü ile 17,7 mi (28,5 km) ve Cron4 ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Majestic Hotel & Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda unspecified çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yapabilirsiniz, isteyen misafirler için 2 açık yüzme havuzu veya 2 spa küveti vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x