Hotel B&B Feldmessner

Plan De Corones, Riscone
Hotel B&B Feldmessner Genel
Hotel B&B Feldmessner Genel
Hotel B&B Feldmessner Genel
Hotel B&B Feldmessner Genel
Hotel B&B Feldmessner Genel
Image More +79 fotoğraf
Hotel B&B Feldmessner
Prack zu Asch 1 Plan De Corones, Riscone

Hotel B&B Feldmessner misafirlere Brunico bölgesinde, golf sahasına yakın, Dolomit ve Kronplatz Tatil Bölgesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Braies Gölü ile 18 mi (29 km) ve Kronplatz 1 Teleferiği ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda (Nuss)
Comfort
Comfort Oda (Kiefer)
Comfort
Comfort Oda (Lärche)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x