Maiyan

Laikipia
Maiyan Genel
Maiyan Genel
Maiyan Genel
Maiyan Genel
Maiyan Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Maiyan
Nanyuki Town , Laikipia

Nanyuki bölgesindeki Maiyan konaklamanızda, Ol Pejeta Conservancy ile 9,6 mi (15,5 km) ve Nanyuki Parkı ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı kır evi Nanyuki Şov Bölgesi ile 13,1 mi (21,2 km) ve Ol Jogi Wildlife Conservancy ile 15,7 mi (25,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kır evinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

24 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nanyuki bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x