Ol Bobongi House

Laikipia
Ol Bobongi House Genel
Ol Bobongi House Genel
Ol Bobongi House Genel
Ol Bobongi House Genel
Ol Bobongi House Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Ol Bobongi House
6 Mukima Ridge Laikipia , Laikipia

Bu villa misafirlere Nanyuki bölgesinde, tarihi bölgede, Nanyuki Şov Bölgesi ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede ve Nanyuki Parkı ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Kenya DağıUlusal Parkı ile 11 mi (17,8 km) ve Ol Pejeta Conservancy ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için plazma televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x