Maitria Hotel Rama 9 Bangkok

Bangkok
Maitria Hotel Rama 9 Bangkok Genel
Maitria Hotel Rama 9 Bangkok Öne Çıkan Resim
Maitria Hotel Rama 9 Bangkok Kahvaltı
Maitria Hotel Rama 9 Bangkok Yerinde Yemek
Maitria Hotel Rama 9 Bangkok Yerinde Yemek
Image More +145 fotoğraf
Maitria Hotel Rama 9 Bangkok
908 Rim Klong Samsen Road Bangkapi, Huay Kwang , Bangkok

Maitria Hotel Rama 9 Bangkok konaklamanızda Bangkok merkezinde, Pratunam Pazarı ve Zafer Anıtı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 3,9 km (2,4 mi) ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede.

Yemek servisi için Coffee & Crumble Eatery ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 230 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Premier
Premier Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Premier
Premier Oda, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Grand Deluxe City View
Room
Grand Deluxe Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x