Maistra Select Srebreno Villas

South Dalmatia, Srebreno
Maistra Select Srebreno Villas Genel
Maistra Select Srebreno Villas Genel
Maistra Select Srebreno Villas Genel
Maistra Select Srebreno Villas Genel
Maistra Select Srebreno Villas Genel
Image More +50 fotoğraf
Maistra Select Srebreno Villas
Setaliste Dr. Franje Tudjmana 17, Mlini South Dalmatia, Srebreno

Maistra Select Srebreno Villas misafirlere Zupa dubrovacka bölgesinde, plajda, Srebreno Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mlini Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Pile Gate ile 6,4 mi (10,3 km) ve Dubrovnik Feribot İskelesi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Leut Restaurant yemek servisi için ideal, bu villada toplam 3 restoran var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortları gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Zupa dubrovacka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu villa misafirlerimize 9688 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x