Villa Mlini

Zupa dubrovacka
Villa Mlini Öne Çıkan Resim
Villa Mlini Dış Mekan
Villa Mlini İç Mekan
Villa Mlini Yerinde Yemek
Villa Mlini Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Villa Mlini
Šetalište Marka Marojice 3 , Zupa dubrovacka

Zupa dubrovacka bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Srebreno Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Mlini Plajı ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Pile Gate ile 6,5 mi (10,5 km) ve Dubrovnik Feribot İskelesi ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve LCD televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 80-cm düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili villada ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x