Maisons D'Hotes Laguiri

Büyük Komor, Maoueni
Maisons D'Hotes Laguiri Genel
Maisons D'Hotes Laguiri Genel
Maisons D'Hotes Laguiri Öne Çıkan Resim
Maisons D'Hotes Laguiri Dış Mekan
Maisons D'Hotes Laguiri Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Maisons D'Hotes Laguiri
Route de la Giri Büyük Komor, Maoueni

Maoueni bölgesindeki Maisons D'Hotes Laguiri konaklamanızda, Mitsamiouli Plajı ile 11,5 mi (18,5 km) ve Bouni Plajı ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Galawa Plajı ile 13,7 mi (22 km) ve Chomoni Plajı ile 18,5 mi (29,8 km) mesafede.

Maisons D'Hotes Laguiri misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 2 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x