Le Kalyptus

Büyük Komor, Moroni
Le Kalyptus Öne Çıkan Resim
Le Kalyptus Dış Mekan
Le Kalyptus Yerinde Yemek
Le Kalyptus Banyo Özellikleri
Le Kalyptus Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +3 fotoğraf
Le Kalyptus
KAVOU KAIVO Büyük Komor, Moroni

Le Kalyptus misafirlere Moroni bölgesinde, körfez yakınında ve Old Friday Camisi ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nouvelle Mosquée de Vendredi ile 12,9 mi (20,8 km) ve Chomoni Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Le Kalyptus Restaurant, Le Kalyptus misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x