Maison Proust

Paris
Maison Proust Öne Çıkan Resim
Maison Proust Banyo Tipleri
Maison Proust Banyo Tipleri
Maison Proust Banyo Tipleri
Maison Proust Banyo Tipleri
Image More +79 fotoğraf
Maison Proust
rue de Picardie 26 , Paris

Maison Proust size Paris (Paris Şehir Merkezi) bölgesinde, Garnier Opera Binası ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Notre Dame Katedrali ile 1,6 mi (2,5 km) ve Louvre Müzesi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler 23 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 3 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda (Marcel Proust DeLuxe Room)
Junior
Junior Suite Marcel Proust

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x