Maison La Minervetta

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Maison La Minervetta Genel
Maison La Minervetta Öne Çıkan Resim
Maison La Minervetta Dış Mekan
Maison La Minervetta İç Mekan
Maison La Minervetta İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Maison La Minervetta
Via Capo, 25 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Maison La Minervetta misafirlere Sorrento bölgesinde, plaj yakınında, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 16 mi (25,8 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 22,7 mi (36,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Corner)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x