Maison Belle Vue Sicilia

Doğu Sicilya, Acireale
Maison Belle Vue Sicilia Öne Çıkan Resim
Maison Belle Vue Sicilia Dış Mekan
Maison Belle Vue Sicilia Dış Mekan
Maison Belle Vue Sicilia İç Mekan
Maison Belle Vue Sicilia Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Maison Belle Vue Sicilia
Vicolo Glicera 6 Doğu Sicilya, Acireale

Acireale bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Acireale Katedrali ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Piazza del Duomo ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Etna Dağı ile 7 mi (11,3 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Misafirler için kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x