Le Chiazzette

Doğu Sicilya, Acireale
Le Chiazzette Öne Çıkan Resim
Le Chiazzette Dış Mekan
Le Chiazzette Dış Mekan
Le Chiazzette Dış Mekan
Le Chiazzette Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Le Chiazzette
Via Marzulli, 67,SS114 Doğu Sicilya, Acireale

Le Chiazzette konaklamanızda Acireale bölgesinde, Piazza del Duomo ile 1,7 km (1 mi) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 18,8 km (11,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza Stesicoro ile 19 km (11,8 mil) ve Catania Limanı ile 20,5 km (12,7 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere çamaşır makineleri ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x