Maison Bakea

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Cordes-sur-Ciel
Maison Bakea Genel
Maison Bakea Genel
Maison Bakea Genel
Maison Bakea Genel
Maison Bakea Genel
Image More +88 fotoğraf
Maison Bakea
26 Le Planol Midi-pyrenees (orta Pireneler), Cordes-sur-Ciel

Maison Bakea misafirlere Cordes-sur-Ciel bölgesinde, tarihi bölgede, Charles Portal Müzesi ve Great Squire's House yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi pansiyon Great Huntsman's House ile 0,2 mi (0,3 km) ve Modern ve Çağdaş Sanat Müzesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x