D'Ici et d'Ailleurs

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Cordes-sur-Ciel
D'Ici et d'Ailleurs Öne Çıkan Resim
D'Ici et d'Ailleurs Dış Mekan
D'Ici et d'Ailleurs Dış Mekan
D'Ici et d'Ailleurs Dış Mekan
D'Ici et d'Ailleurs Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
D'Ici et d'Ailleurs
7 rue du Tuadou Midi-pyrenees (orta Pireneler), Cordes-sur-Ciel

D'Ici et d'Ailleurs misafirlere Cordes-sur-Ciel bölgesinde, tarihi bölgede, Great Huntsman's House ve Şeker ve Çikolata Sanatı Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Charles Portal Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Modern ve Çağdaş Sanat Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Vadi Manzaralı (Emergence)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Esquisse)
Tek
Tek Kişilik Oda, Vadi Manzaralı (Smart)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x