Maison Alriad

Doğu Endülüs, Mojacar
Maison Alriad Öne Çıkan Resim
Maison Alriad Dış Mekan
Maison Alriad Dış Mekan
Maison Alriad Dış Mekan
Maison Alriad Oda Düzeni
Image More +23 fotoğraf
Maison Alriad
Calle Huelva N 48 Doğu Endülüs, Mojacar

Bu kır evi misafirlere Mojacar bölgesinde, plaj yakınında, Playa del Descargador ve Fuente Publica de Mojacar 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Cabo de Gata-Níjar Doğa Parkı ile 8,2 mi (13,2 km) ve Playa de Rumina ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Klimalı bu kır evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilirsiniz.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x