Hotel Playa

Doğu Endülüs, Mojacar
Hotel Playa Genel
Hotel Playa Genel
Hotel Playa Öne Çıkan Resim
Hotel Playa Dış Mekan
Hotel Playa Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Playa
Paseo Del Mediterraneo, 30 Doğu Endülüs, Mojacar

Hotel Playa misafirlere Mojacar bölgesinde, plajda, Sierra Cabrera ve Playa Venta del Bancal 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cabo de Gata-Níjar Doğa Parkı ile 7,1 mi (11,5 km) ve Playa del Descargador ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Hotel Playa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x