Maihao International Hotel

Pearl River Deltası, Zhuhai
Maihao International Hotel Genel
Maihao International Hotel Genel
Maihao International Hotel Öne Çıkan Resim
Maihao International Hotel İç Mekan
Maihao International Hotel Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Maihao International Hotel
No.91, Qinglv Middle Road Xiangzhou District Pearl River Deltası, Zhuhai

Maihao International Hotel misafirlere Zhuhai (Xiangzhou) bölgesinde, Seaside Park ve Zhuhai Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Macau Fisherman's Wharf ile 14 mi (22,6 km) ve Venetian Macao Casino ile 17,1 mi (27,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 115 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x