Hui Hotel

Zhuhai
Hui Hotel Öne Çıkan Resim
Hui Hotel Dış Mekan
Hui Hotel Dış Mekan
Hui Hotel Kahvaltı
Hui Hotel Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Hui Hotel
No. 91 Lovers Middle Road , Zhuhai

Hui Hotel misafirlere Zhuhai (Xiangzhou) bölgesinde, Seaside Park ve Zhuhai Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Macau Fisherman's Wharf ile 14,1 mi (22,6 km) ve Venetian Macao Casino ile 17 mi (27,4 km) mesafede.

Hui Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 82 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premier Oda
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x