Mai Spa Resort

Güney Vietnam, Phu Quoc
Mai Spa Resort Genel
Mai Spa Resort Öne Çıkan Resim
Mai Spa Resort Dış Mekan
Mai Spa Resort Kahvaltı
Mai Spa Resort Yerinde Yemek
Image More +62 fotoğraf
Mai Spa Resort
Group 05,Tran Hung Dao Street Güney Vietnam, Phu Quoc

Phu Quoc bölgesindeki Mai Spa Resort konaklamanızda, Phu Quoc Plajı ve Dinh Cau ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 2 km (1,2 mi) ve Phu Quoc Ulusal Parkı ile 11,2 km (7 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Mai Spa ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Bungalov, Deniz Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x