Maharajah Hotel

Central Philippines Region, Angeles City
Maharajah Hotel Genel
Maharajah Hotel Öne Çıkan Resim
Maharajah Hotel Dış Mekan
Maharajah Hotel Kahvaltı
Maharajah Hotel Yerinde Yemek
Image More +58 fotoğraf
Maharajah Hotel
#3 Texas Street Villasol Subdivision Central Philippines Region, Angeles City

Angeles City bölgesindeki Maharajah Hotel konaklamanızda, Stotsenberg Park ve Bayanihan Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yürüyüş Yolu ile 1,8 mi (2,9 km) ve SM City Clark ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Royal Tek Kişilik Oda
Room
Royal Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premier Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x