Angeles Palace Hotel

Central Philippines Region, Angeles City
Angeles Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Angeles Palace Hotel Dış Mekan
Angeles Palace Hotel Dış Mekan
Angeles Palace Hotel Yerinde Yemek
Angeles Palace Hotel Yerinde Yemek
Image More +47 fotoğraf
Angeles Palace Hotel
Block 3 Lot 1 Villasol Subdivision Anunas Clark Central Philippines Region, Angeles City

Angeles Palace Hotel misafirlere Angeles City bölgesinde, havaalanı yakınında ve Stotsenberg Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yürüyüş Yolu ile 2,2 mi (3,5 km) ve SM City Clark ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Doldani Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Villa
Luxury
Luxury Villa
Room
Standard Oda
Room
Oda, Balkon
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x