Magnum Serviced Apartments

Darwin
Magnum Serviced Apartments Öne Çıkan Resim
Magnum Serviced Apartments Dış Mekan
Magnum Serviced Apartments Dış Mekan
Magnum Serviced Apartments Dış Mekan
Magnum Serviced Apartments İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Magnum Serviced Apartments
Cnr Woods & Gardiner Streets , Darwin

Magnum Serviced Apartments misafirlere Darwin merkezinde, Chung Wah Tapınağı ve Smith Street Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Darwin Waterfront ile 0,7 mi (1,1 km) ve Mindil Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 43-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x