Beachlife Holiday Apartments

Darwin
Beachlife Holiday Apartments Genel
Beachlife Holiday Apartments Öne Çıkan Resim
Beachlife Holiday Apartments Dış Mekan
Beachlife Holiday Apartments Oda Manzaraları
Beachlife Holiday Apartments Oda Manzaraları
Image More +57 fotoğraf
Beachlife Holiday Apartments
27 Woods Street , Darwin

Beachlife Holiday Apartments misafirlere Darwin (Darwin Şehir Merkezi) bölgesinde, Chung Wah Tapınağı ve Smith Street Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı daire Darwin Waterfront ile 0,5 mi (0,8 km) ve Mindil Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet bulunmaktadır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Sea Spray)
Oda,
Oda, 3 Yatak Odası (Sea Breeze)
Oda,
Oda, 3 Yatak Odası (Sands)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x