Magnoliya-1

Black Sea Coast, Anapa
Magnoliya-1 Genel
Magnoliya-1 Genel
Magnoliya-1 Genel
Magnoliya-1 Genel
Magnoliya-1 Genel
Image More +44 fotoğraf
Magnoliya-1
1st Passage, 17/1 Black Sea Coast, Anapa

Magnoliya-1 misafirlere Anapa bölgesinde, plajda, Taman Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Tiki-Tak ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Central Beach ile 4,9 mi (7,9 km) ve Vizantia Eğlence Parkı ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x