Kashahi Hotel

Black Sea Coast, Anapa
Kashahi Hotel Öne Çıkan Resim
Kashahi Hotel Dış Mekan
Kashahi Hotel Dış Mekan
Kashahi Hotel İç Mekan
Kashahi Hotel Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Kashahi Hotel
Rostovskaya Str., 12 Black Sea Coast, Anapa

Anapa bölgesindeki Kashahi Hotel konaklamanızda, Taman Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Tiki-Tak ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lotus Valley ile 4,1 mi (6,6 km) ve Central Beach ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda (5 Beds)
Room
Family Oda (6 Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x