Magic Holiday Villas by ME

Disney's Maingate East, Kissimmee
Magic Holiday Villas by ME Genel
Magic Holiday Villas by ME Genel
Magic Holiday Villas by ME Öne Çıkan Resim
Magic Holiday Villas by ME Dış Mekan
Magic Holiday Villas by ME Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Magic Holiday Villas by ME
4090 Enchanted Oaks Circle Disney's Maingate East, Kissimmee

Magic Holiday Villas by ME misafirlere Kissimmee bölgesinde, eğlence bölgesinde, Eski Şehir Merkezi ve Disney's Typhoon Lagoon Su Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Walt Disney World® Tatil Bölgesi ile 6,9 mi (11,1 km) ve Disney Springs® Alışveriş Merkezi ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Magic Holiday Villas by ME misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz temalı park ulaşım servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Traditional
Traditional Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x