Magda's Kamares

Saronic Adaları, Poros
Magda's Kamares Öne Çıkan Resim
Magda's Kamares Dış Mekan
Magda's Kamares Dış Mekan
Magda's Kamares Dış Mekan
Magda's Kamares Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Magda's Kamares
Askeli Saronic Adaları, Poros

Magda's Kamares misafirlere Poros bölgesinde, plaj yakınında, Askeli Plajı ve Monastíri 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kanali Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Zoodochos Pigi Manastırı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda Magda's Kamares misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x