New Aegli Resort Hotel

Aegean Sea, Poros
New Aegli Resort Hotel Genel
New Aegli Resort Hotel Genel
New Aegli Resort Hotel Genel
New Aegli Resort Hotel Genel
New Aegli Resort Hotel Genel
Image More +74 fotoğraf
New Aegli Resort Hotel
Askeli Poros Troizinias Aegean Sea, Poros

New Aegli Resort Hotel misafirlere Poros bölgesinde, plajda, Askeli Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kanali Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Poros Feribot Terminali ile 1,1 mi (1,8 km) ve Poros Deniz Kabukluları Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Akdeniz mutfağı seven misafirler için New Aegli Taverna ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 74 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Poros bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (with Window)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (with Private Garden)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x