Mado Hotel

Addis Ababa
Mado Hotel Genel
Mado Hotel Genel
Mado Hotel Dış Mekan
Mado Hotel Dış Mekan
Mado Hotel Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Mado Hotel
Namibia Avenue Bole Sub City , Addis Ababa

Mado Hotel misafirlere Addis Ababa merkezinde, Edna Alışveriş Merkezi ve Medhane Alem Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Selam City Mall ile 0,9 mi (1,5 km) ve Etiyopya Dünya Bankası ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 81 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Addis Ababa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1098 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Club
Club İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Junior
Junior Suite
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Club King Room
Room
Executive King Room
Room
Mado Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x