Haimi Apartment Hotel

Addis Ababa
Haimi Apartment Hotel Genel
Haimi Apartment Hotel Genel
Haimi Apartment Hotel Öne Çıkan Resim
Haimi Apartment Hotel Dış Mekan
Haimi Apartment Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Haimi Apartment Hotel
Namibia Street , Addis Ababa

Haimi Apartment Hotel misafirlere Addis Ababa merkezinde, Edna Alışveriş Merkezi ve Medhane Alem Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Selam City Mall ile 1,1 mi (1,8 km) ve Etiyopya Dünya Bankası ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 57 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz gece kulübü, sağlık kulübü ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Mutfak
Junior
Junior Süit
Room
Süit (Office )
Room
Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x