Madison Boutique

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Madison Boutique Öne Çıkan Resim
Madison Boutique Dış Mekan
Madison Boutique Dış Mekan
Madison Boutique Kahvaltı
Madison Boutique Kahvaltı
Image More +58 fotoğraf
Madison Boutique
Faliraki Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Madison Boutique misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Faliraki Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Faliraki Su Parkı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Tsambika Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Madison Boutique misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, Sıcak Su Küveti
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x