Anika Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Anika Studios Genel
Anika Studios Genel
Anika Studios Genel
Anika Studios Genel
Anika Studios Genel
Image More +32 fotoğraf
Anika Studios
Main Street Faliraki Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Anika Studios misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Katafýgio Beach ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Faliraki Su Parkı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Tsambika Plajı ile 9,2 mi (14,9 km) mesafede.

Otelin Yunan mutfağı alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (2 pax)
Stüdyo
Stüdyo (3 pax)
Stüdyo
Stüdyo (4 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x