Madame L

Svetlogorsky District
Madame L Genel
Madame L Öne Çıkan Resim
Madame L Dış Mekan
Madame L İç Mekan
Madame L İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Madame L
Gagarina street, 15 , Svetlogorsky District

Svetlogorsk bölgesindeki Madame L konaklamanızda, Makarov Company Org Konseri Salonu ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Tikhoye Gölü ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Herman Brachert Evi Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Rantava Tarih ve Arkeoloji Müzesi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x