Baltic Sport Hotel

Svetlogorsky District
Baltic Sport Hotel Öne Çıkan Resim
Baltic Sport Hotel Dış Mekan
Baltic Sport Hotel Kahvaltı
Baltic Sport Hotel Yerinde Yemek
Baltic Sport Hotel Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Baltic Sport Hotel
Baltiyskaya 15A , Svetlogorsky District

Baltic Sport Hotel misafirlere Svetlogorsk bölgesinde, deniz kıyısında, Makarov Company Org Konseri Salonu ve Tikhoye Gölü ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Herman Brachert Evi Müzesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Rantava Tarih ve Arkeoloji Müzesi ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Standard Stüdyo
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x