Mactan Newtown by Javadrea

Cebu Adası, Lapu Lapu
Mactan Newtown by Javadrea Öne Çıkan Resim
Mactan Newtown by Javadrea Dış Mekan
Mactan Newtown by Javadrea Dış Mekan
Mactan Newtown by Javadrea Dış Mekan
Mactan Newtown by Javadrea Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Mactan Newtown by Javadrea
Circumferential Road Mactan Cebu Cebu Adası, Lapu Lapu

Mactan Newtown by Javadrea konaklamanızda Lapu-Lapu bölgesinde, Mactan Doctors' Hastanesi ile 6,8 km (4,2 mi) ve SM City Cebu ile 14,6 km (9,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Cebu Mirası Anıtı ile 17,8 km (11 mi) ve Mango Square Alışveriş Merkezi ile 17,8 km (11,1 mi) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Daire,
Daire, 2 Yatak Odası
Room
Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x