Maclura Residence

Baa Atoll, Maalhos
Maclura Residence Genel
Maclura Residence Genel
Maclura Residence Öne Çıkan Resim
Maclura Residence Dış Mekan
Maclura Residence Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Maclura Residence
Orchid Magu Baa Atoll, Maalhos

Maclura Residence misafirlere Maalhos seyahatlerinde körfez yakınında konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Çevredeki önemli noktalar arasında Hanifaru Körfezi ve Kihaadhuffaru Adası Plajı bulunmaktadır. Bu plaj olan pansiyon Kihaadhuffaru Adası İskelesi civarındadır.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 4 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Ev, 4 Yatak Odası, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x