Dhon Fulhafi Inn

Baa Atoll, Maalhos
Dhon Fulhafi Inn Genel
Dhon Fulhafi Inn Öne Çıkan Resim
Dhon Fulhafi Inn Dış Mekan
Dhon Fulhafi Inn Dış Mekan
Dhon Fulhafi Inn İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Dhon Fulhafi Inn
Ba. Maalhos Baa Atoll, Maalhos

Dhon Fulhafi Inn, Maalhos konaklamanızda, plajda ve Nelivaru Finolhu Adası ve Dharavandhoo Camisi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu plaj olan pansiyon Hanifaru Körfezi ve Kihaadhuffaru Adası Plajı civarındadır.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x