Maasai Lodge

Nairobi
Maasai Lodge Genel
Maasai Lodge Genel
Maasai Lodge Genel
Maasai Lodge Genel
Maasai Lodge Genel
Image More +35 fotoğraf
Maasai Lodge
Nairobi National Park , Nairobi

Nairobi bölgesindeki Maasai Lodge misafirlere milli parkta, Şehir Çarşısı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Nairobi Ulusal Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Karen Blixen Müzesi ile 26,9 km (16,7 mi) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 41 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Nairobi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 646 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dağ Evi
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x