Maalot Roma

Rome
Maalot Roma Genel
Maalot Roma Genel
Maalot Roma Genel
Maalot Roma Öne Çıkan Resim
Maalot Roma Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Maalot Roma
Via delle Muratte 78 , Rome

Maalot Roma size Roma merkezinde, Trevi Çeşmesi yakınında ve Pantheon ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel İspanyol Basamakları ile 0,5 mi (0,7 km) ve Piazza Navona ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Don Pasquale Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Süit
Süit (Donizetti)
Süit,
Süit, Teras
Room
Deluxe Oda
Room
Oda (Prestige)
Room
Junior Süit
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x