M Suite Bali

Lesser Sunda Islands, Seminyak
M Suite Bali Öne Çıkan Resim
M Suite Bali Dış Mekan
M Suite Bali Yerinde Yemek
M Suite Bali Yerinde Yemek
M Suite Bali Oda Manzaraları
Image More +58 fotoğraf
M Suite Bali
Jl. Nakula, Gg. Baik Baik Lesser Sunda Islands, Seminyak

M Suite Bali misafirlere Seminyak merkezinde, Double Six Plajı ve Trans Studio Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Legian Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 2 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Bali)
Room
Süit, Jakuzi (Tokyo)
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x