Singgah Villas Seminyak

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Singgah Villas Seminyak Öne Çıkan Resim
Singgah Villas Seminyak İç Mekan
Singgah Villas Seminyak İç Mekan
Singgah Villas Seminyak İç Mekan
Singgah Villas Seminyak İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Singgah Villas Seminyak
Jalan Nakula Gang Baik-Baik Lesser Sunda Islands, Seminyak

Singgah Villas Seminyak misafirlere Seminyak (Nakula) bölgesinde, Restoranlar Sokağı ve Sunset Point Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Seminyak Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve Legian Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 2 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler buzdolabı isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x