M Square Hotel

Haydarabad
M Square Hotel Genel
M Square Hotel Öne Çıkan Resim
M Square Hotel İç Mekan
M Square Hotel Kahvaltı
M Square Hotel Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
M Square Hotel
Jubilee Enclave Rd , Haydarabad

M Square Hotel misafirlere Haydarabad (HITEC City) bölgesinde, Sohrabji Godrej Yeşil İş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Shilparamam Kültür Köyü ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel HITEX Gösteri Merkezi ile 1,9 mi (3,1 km) ve Golkonda Kalesi ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 48 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik bulunur.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x